Ugratás, megfeleltetés I.

Hogyan kelts vonzalmat és hódítsd meg álmaid nőjét? Érdekel, hogy nekem (a béka segge alól) és sok más férfinak hogy sikerült? Ha igen, akkor nézd meg ezt az ebookomat mindenképpen!

Az ugratás a szívatás humoros, lágy formája. Ez egy nagyon erőteljes fegyver a kezedben. Ne nevesd ki, csak érd el, hogy ő nevessen saját magán! Játékosan kritizálod őt, ezzel támadhatóvá teszed, de ezzel nem élsz vissza, hanem úgy használod fel, hogy ő is élvezze a kialakult helyzetet. Az inzultálás, amit alkalmaztál legtöbbször egy kis feszültséget okoz benne, ami a nevetés közben oldódik majd fel.

Ugratás, megfeleltetés – hogyan ne használd a humort

A feszültség kialakítása, majd annak a közös eltüntetése az egész jelenség lényege. Ez a feszültség mindig előkerül a nőknél, és itt első sorban a szerelmeskedésuális feszültségre gondolok. Ha humoros vagy, akkor látja, hogy jól oldod benne a feszültséget. Ha alapvetően vicces srác vagy, akkor az ugratás automatikusan fog neked jönni, és hihetetlenül hatékony lesz, ha viszont nem, akkor a következő bejegyzésben megtanítalak két olyan alapvető dologra, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy humoros legyél egy nőnél.

A női magazinok gyakran végeznek kutatásokat az olvasóik körében. Ha arról kérdezik az olvasókat, hogy mi a legfontosabb dolog egy férfiban, a humor mindig az első helyre kerül. Ez nem igaz. (Mellesleg, ne olvass női magazinokat, főleg csajozási tippeket ne keress bennük. Talán a pasik nem tudják, hogy mit akarnak a nők, de a nők biztosan nem tudják, hogy mitől lesz vonzó egy pasi a számukra. Soha ne kérj tanácsot egy lánytól, hogy hogyan jöjj össze valakivel. Sosem működik.) A humorérzék nem sokat ér a csajozásban, ha rosszul használod. Mikor kis srác voltam, jó humorérzékem volt, de sosem volt barátnőm. A gond az volt, hogy a humor tárgya mindig én voltam. Ez talán a legviccesebb dolog (pl. Woody Allen filmek…). Csak az a baj, hogy azzal, hogy magadból csinálsz viccet, azt kommunikálod, hogy „Feláldozom magam, hogy ti nevethessetek rajtam”. Aztán nagyon cinikus lettem, és minden emberből viccet csináltam. Ezzel azt kommunikáltam, hogy egy vicces, de negatív és néha elviselhetetlen srác vagyok, aki azzal tolja fel a saját egóját, hogy másoknak beszól. Ez se jó.

Ugratás, megfeleltetés – hogyan használd a humort

Az a vonzó, ha a lányok nem rajtad nevetnek saját magad által, hanem önmagukon. Ha ezt alkalmazod, garantáltan sikeres leszel a párkeresésben. Rengeteg lány van, aki nagyon félénk és defenzív azokkal a srácokkal szemben, akiket nem ismernek. Ez a defenzív viselkedés okozza azt, hogy egy pajzsot építenek maguk köré, ami viselkedési sémákból és női tesztekből áll, és ezekkel szűrik ki a pasikat. A humor egy olyan tényező, amivel percek alatt át lehet törni ezt a pajzsot. A legnagyobb előrelépésem ezen a téren az volt, mikor rájöttem, hogy a humor alanya nem én, hanem a lány kell, legyen. Három lánnyal beszéltem, és elkezdtem őket ugratni, és eljátszottam, hogy ők a húgaim. Imádták.

Mutatok néhány példát, hogy milyen szituációkban lehet hasznos a humor:

Lány: Mit akarsz tőlem? Az anyád is lehetnék.

Te: csak folytasd tovább ezt a viselkedést, és nemsokára apucinak fogsz hívni …

Bátornak kell lenned. Érezned kell, hogy mikor humoros dolog arcátlannak lenni, és mikor nem.

Egyszer beszéltem egy modellel, aki olyan vékony volt, hogy először anorexiásnak néztem:

Lány: Nagyon meleg van itt

Én: Kinyitnám az ablakot, de attól félnék, a szél kifújna téged.

Lány: (zavartan nevet) Tessék???

Én: Na, komolyan. Most lemegyünk, és veszek neked egy hamburgert.

Lány: (nevet) Nem vagyok ilyen vékony!

Félig offenzívnak kell lenned, félig mosolyogtatónak. Az emberek szeretnek a saját ostoba hibáikon nevetni, légy hát bátor és humoros.

Tudd meg, hogyan valósítsd meg mindezt a gyakorlatban!

A cikk következő részét itt találod: Ugratás, kvalifikálás II.