Így kelts gyors vonzalmat a nőben

Hol rontja el a legtöbb férfi és mitől sikeres az, aki képes vonzalmat kelteni a nőkben?

Ha a nők nem éreznek irántad semmi vonzalmat, örökké csak barátként fognak rád tekinteni. De ezen képes vagy változtatni!

Mi fokozza a nők vágyait és mitől érezhetnek irántad vonzalmat?

Mikor még évekkel ezelőtt elkezdtem foglalkozni az ismerkedéssel, azt csináltam, amit a legtöbb hozzám hasonló férfi: elkezdtem keresni az interneten, rátaláltam cikkekre, könyvekre és elkezdtem olvasni őket.

Faltam a „tanagyagot”, sok időt öltem bele.

Tanultam pszichológiát, emberi viselkedéstant, szociológiát, mert éreztem, hogy ha ezekben otthonosak mozgok, akkor nagy előnyöm lesz az ismerkedésben a többi férfival szemben.

Aztán teszteltem, teszteltem és teszteltem. Több ezer nőn!

A tanulságo: a legtöbbször az működött amire nem számítottam.A vonzalom nem racionális. Egy nőt nem lehet rábeszélni arra, hogy vonzalmat érezzén egy férfi iránt.

Miért?

Mert a nő nem dönti el, hogy akar-e vonzalmat érezni.

Vagy érez, vagy nem. És ez ellen nem tud semmit sem tenni.

Mikor ezzel sokat foglalkoztam és egyre mélyebbre ástam magamat benne, (akkor még nem gondolva, hogy egyszer erről könyvet írok) sok kihívás elé kerültem.

Az egyik legnagyobb hibám, amire rájöttem, hogy ugyanúgy kezeltem a vonzalmat a nők esetébenm, mint a férfiaknál.

Azt hittem, hogy vonzalmat úgy tudok generálni, ha kedves, édes, visszafogott és udvarias vagyok a nőkkel. Lesem minden kívánságukat, hogy eleget tegyek nekik.

Azt tettem, amit a nő akart tenni és bármit elviseltem, csak hogy vele lehessek.

De mivel ez valahogy nem vezetett tartós és hosszútávú sikerekhez, így azt hittem, hogy nem vagyok elég jóképű, gazdag, hogy vonzó legyek a nők számára. Azt hittem, hogy a külsőmmel van a probléma.

De ezt nehezen tudtam elhinni, és utána jártam a dolognak. Megfigyeltem pár haveromat és barátomat, akik már alapból bejöttek a legtöbb lánynak, és azt is észrevettem, hogy igazából egyikük sem volt annyira jóképű vagy gazdag.

Nem értettem, hogy ha nem a külső okozza a vonzalmat a nőknél, akkor mi?

És ekkor felismertem egy hatalmas dolgot:

Míg a férfiakban a vonzalom nagy részét a női külseje okozza, addig a nőkben sokkal jobban a férfiak SZEMÉLYISÉGE! A férfiak akkor indulnak be, ha egy atom vékony bombázó nőt látnak, kerek, kemény fenékkel, szép arccal.

Viszont a nők akkor kapják fel a fejüket, mikor egy olyan férfival találkoznak, akikben benne vannak bizonyos tulajdonságok és személyiségjegyek.

Gondoljuk át mégegyszer!

A férfiakban kinézet alapján dől el a vonzalom. A nőkben viszont a belső, amit nem látnak. A pénz, kinézet, hírnév, hatalom, magasság akkor nem is számít? De, számítanak. De korántsam annyira, mint ahogy a legtöbb férfi gondolja.

Tehát:

 • a vonzalom kialakulásának oka különbözik a férfiban és nőben
 • míg a férfiakat legfőképpen a nő külseje érdekli eleinte, addig a nőket a férfiak belső tulajdonságai
 • a nők nem tudnak dönteni, vagy éreznek vonzalmat vagy nem

»» KATTINTS IDE MÉG TÖBB VONZALOMKELTÉSI TECHNIKÁÉRT  «« 

Ezért van az, hogy egyes férfiak vonzók a nők számára, mások viszont… és bárki képes önmagát megváltoztatni és vonzóbbá tenni függetlenül a külsejétől, korától, vagy fizetésétől.

KIHÍVÁSNAK kell lenned a nők számára.

Nincs annál hatalmasabb technika a földön, mellyel el tudod érni azt, hogy egy nőkvonzódjon irántad, mint ha megdolgoztatod őt magadért.

Mivel a legtöbb férfi túl könnyen adja magát a nőknek, ezért a nők tudják, hogy bármikor szerezhetnek maguknak pasit, és általában egy olyat, aki nekik be is jön.

A legjobb dolog ebben az, hogy nagy előnyhöz juthatsz a többi sráchoz képest, ha a nő számára KIHÍVÁS vagy. Ezzel megfordítod az egész szituációt, és ő kezd el érdeklődni irántad jobban.

Hogyan lehetsz kihívás a nő számára?

 • nehezen tudja megmondani a lány, hogy mennyire jön be neked
 • nem hívod mindig vissza, és nem akkor, mikor ő számít rá
 • nem érsz rá bármikor, hogy találkozzatok, sőt inkább te mondod le a randit, mert akkor egy fontos dologgal kell foglalkoznod

Ha kihívás vagy a nőknek, akkor nagy vonzalmat generálsz ezzel bennük.

Minden nőnek az a férfi kell, akit nem kaphat meg. És ezzel, hogy te nehezen kaphatóvá válsz, éred el azt, hogy ő nem a másik 6 sráccal akar a legjobban találkozni, akiknek bármelyik időpont jó, hanem veled, aki alig ér rá.

Hogyan tudod ezt megvalósítani?

1. Dolgozzon meg érted

 • az legyen a fejedben, hogy ő akar a te barátnőd lenni: „..szóval..akkor melyik étterembe viszel engem Anita? aztán hozzál nekem egy csokor virágot..meg a fehér milka csoki a kedvencem..”
 • érd el, hogy meg akarjon felelni neked, az elvárásaidnak: ” mi a 3 legjobb tulajdonságod?…miben különbözöl a többi nőtől?”
 • invesztáljon ő is a kapcsolatba, hívjon fel, írjon sms-t, főzzön neked vacsorát

2. NE mutass ki túl sok érdeklődést az elején

 • ne tegyél fel olyan kérdéseket, mint például: Milyen srácok jönnek be neked? Jófejnek tartasz? Bejövök neked?
 • ne akarj állandóan vele lenni
 • ne hívd fel minden nap

3. Húzd az agyát

 • használd a „talán” szót
 • legyél kiszámíthatatlan (egyszer öleld meg, máskor lökd el magadtól gyengéden)

»» KATTINTS IDE MÉG TÖBB VONZALOMKELTÉSI TECHNIKÁÉRT  ««