Valóban mozdulj ki

A legtöbb ember, aki tanul valami újat, ami még akár távolról ijesztőnek, vagy másnak tűnik, sohasem mozdul ki és gyakorolja. Azzal áltatják magukat, hogy tudják, mit kell tenniük, s talán képesek megtanítani másokat, hogyan legyenek eredményesebbek, csakhogy soha nem volt gyakorlati tapasztalatuk. Bizonyos taktikák alkalmazása annak érdekében, hogy párt találhass, rémisztő; minden férfit megijeszt (kivéve Chuck Norrist) életük egy bizonyos pontján. A legjobb módja, hogy biztos legyél abban, hogy gyakorolni fogod a tanultakat, ha elmondod a barátaidnak, mielőtt kimozdulnál, hogy azon az éjjelen 10 lány megszólításá tervezed. Muszáj számszerűsítened ezt, mert, ha nincs meg a szám egy bizonyos idő alatt, sehová sem fogsz jutni.

Sokkal könnyebb magad számára csalódást okozni, mint másnak, főként most, hogy az egód múlik rajta. Olvastam egy srácról, aki leszokott a dohányzásról úgy, hogy száz névjegykártyát osztott ki a legközelebbi barátainak mondván, hogy le fog szokni. Most, hogy mindenki tudott a dologról, már nem engedhette meg magának, hogy csalódást okozzon az embereknek, s újra kezdje. Tehát a párkeresés szemszögéből nézve, mondd el a társaidnak, mielőtt kimozdulsz, hogy legalább 10 nőhöz fogsz odamenni azon az éjjelen, vagy, hogy nem fogsz egyáltalán sörözni, vagy magadhoz nyúlni, míg meg egy jót nem beszélgetsz egy nővel. Ez arra fog ösztönözni, hogy kimozdulj és azt tedd, amit kezdetben egyikünk sem élvezne. Néhány hétnyi ügyetlenkedés alacsony ár azért, hogy megtaláld a hozzád illő nőt.

Valóban mozdulj ki, a félénkség

Ha igazán félénk vagy, próbálj úgy közeledni a nőkhöz, hogy hétköznapi dolgokról beszélgessetek, majd innen építkezz tovább az adott beszélgetéseknek megfelelően. A 3 Napos Pua tréningen az összes tanítvány legyőzi a félelmeit. Minden nap egy kicsit nehezebbé vált, útbaigazítást kellett kérnünk a nőktől, bókolni nekik, majd leülni velük valahova, azután megérinteni őket, stb.

A cél, hogy miután megszólítottad az első 20 embert, olyannyira elégedetté válj az elutasítást és a félelmedet tekintve, hogy többé jogtalanul nem is fogsz kárhoztatni semmit, s úgy fogod érezni, hogy a félelmed fokozatosan megszűnik.

Hadd takarítsak meg neked némi időt és vázoljam fel röviden mi a teendő:

  • Kérdezzetek meg 30 nőt fejenként (te és a partnered) egy idő alatt.
  • Kérdezzetek meg 30 nőt fejenként (te és a partnered) egy idő alatt, miközben az órát is figyelitek.
  • Kérdezzetek meg 30 nőt fejenként (te és a partnered), s kérjetek útbaigazítást.
  • Bókoljatok 30 nőnek fejenként (te és a partnered), pl.: „Ez a legdivatosabb top, amit ma láttam.” – majd folytasd a sétát.
  • Bókoljatok 30 nőnek fejenként, mialatt izgatottak vagytok. Képzeld el, hogy izgat, hogy megtudd, mit fognak válaszolni, gondolj vissza arra az időpontra, amikor fel voltál csigázva, s érezd ugyanezt a testedben, majd menj oda egy nőhöz.
További gyakorlatok kifejezetten neked azonnali visszajelzéssel és hibaelemzéssel! Részletek itt »»