Tudnivalók

VIP coaching előtt

A felélzetről jelentkezem:

Üdvözlünk a VIP Coaching Felkészítő Oldalon!

Ahhoz, hogy a legtöbbet hozd ki a coachingból kérlek nézd végig a teljes weboldalt, hogy megtudd, még milyen teendőid vannak MOST az első alkalom előtt, hogy közelebb kerülj a célod megvalósításához.

NAGYON FONTOS!

MINDEN LÉPÉSEN MENJ VÉGIG ÉS EGYET SE HAGYJ KI!

Milyen feladataid vannak még a tréning kezdetéig?

 • Olvasd végig az egész oldalt, hogy mit kell hoznod, mivel és hogyan készülj, milyen ruhákban gyere, mi tilos és milyen felmérőt kell elvégezned még a tréning előtt!
 • Töltsd le és olvasd el most és mégegyszer a tréning hetében a „Hódítás Alapjai” ajándék e-könyvünket, hogy már alap tudással a fejedben érkezz. A könyv lassan olvasóknak is maximum 2 óra alatt kiolvasható és tele van olyan szemléletmóddal és módszerekkel, melyeket ha korábban ismertél és alkalmaztál volna, akkor ma teljesen más lenne az életed. Ehhez hasonlóakat és még jóval többet fogsz megtanulni és begyakorolni velünk a tréningen. A letöltés menete:
  • Kttints erre a linkre ««
  • Írd be a jelszót: gh73ncl92yne
  • Töltsd le a könyvet (de vigyázz rá, hogy ne kerüljön fel az internetre)
 • Szociális képesség teszt: csináld végig mától számítva legkésőbb 72 órán belül a 10 részes szociális gyakorlatok tesztünket. Ez nem tart tovább fél óránál, bárhol megcsinálhatod emberek között. (az eredmény fontos lesz a következő lépéshez)
 • Kérdőív: töltsd ki a rövid kérdőívet alul, hogy előre tudjuk: milyen céllal érkezel és hogy milyen szinten vagy + írd be a szociáls képesség teszt eredményt
 • Motivációs videó 1.: nézd végig kétszer a „Kedves Kemény Munka” videót (alul találod)
 • Motivációs videó 2.: Nézd végig kétszer a „Végtelen Hit” videót (alul találod)
 • Érkezz meg időben pénteken és élvezd azt a hétvégét, mely nagy valószínűséggel sok mindent meg fog változtatni az életedben (ezt a 10+ éves tapasztalatunkból mondjuk)

Az alkalmak dátumai:

A coaching alkalmaik dátumait mindig telefonon vagy emailen egyeztetjük le a résztvevőkkel később pedig mindig személyesen az oktatóddal.

Oktatás helyszíne

Az oktatás az irodánkban illetve a terepen lesz

Cím: 1023 Budapest Cserfa utca 2.

Bejutás: A II.főlépcsőházon gyere be (fel kell jönni a lépcsőn), itt a kapukód: 85 kulcs 2580 majd a lifttel gyere fel az 5-dik emeletre, fordulj balra és a körfolyosón gyere az utolsó előtti, 50-es ajtóig és csengess.

Mit hozz magaddal az első alkalomra?

Semmit, pusztán önmagadat a legkipihentebb és legnyitottabb formában. Minden más instrukciót az első alkalommal fogunk megbeszélni.

Egyéb fontos tudnivalók

Hogyan készülj a tréningre az előtte lévő heteken, héten?

 • Lehetőleg feküdj le minden nap aludni 23.00-ig, mert ez a hétvége fárasztó és intenzív lesz, így a legjobb ha maximálisan kipihenten érkezel
 • Ne nézz TV-t és ne játsz számítógépes vagy okostelefonos játékokkal, hogy a szociális képességeid előtérbe kerülhessenek és fejlődésnek indulhassanak a tréningen a legnagyobb lendülettel
 • Próbálj meg minél több zöldséget és gyümölcsöt enni, hogy a tested is feltöltődjön
 • Kerüld a cukros üdítőket, a nagyon cukros édességet, chipset és más „junk food”-ot
 • A munkádat minimalizáld és a szabadidődet inkább sportolással, olvasással (ajándék könyvünk) és azzal töltsd, hogy a céljaidon és jövődön gondolkozol

Közbejött valami? Nem jó a dátum? (Módosítási lehetőségek)

Kérlek figyelmesen olvasd végig a módosítási szabályokat. A befizetett összegeket nem áll módunkban visszafizetni, viszont az adott határidőn belül, módosításra még van lehetőséged.

Ha a megbeszélt coaching kezdési időpontja előtt 48 órával módosítasz, akkor természetesen megbeszélünk veled egy új időpontot.

Ha a coaching kezdési időpontjához mérten 48 órán belül módosítanád a dátumot, akkor az sajnos túl késő és így 2 óra levonódik a csomagodból. Ennek az az egyszerű oka, hogy a helyed és az oktatód is hetekkel előre le van foglalva, így már más arra a helyre nem tud jönni.

Mi TILOS a tréningen?

Minden résztvevőnek tilos az alkohol fogyasztása az oktatás előtt és alatt is. Egyéb időben sem javasolt, hiszen az önbizalmadat ne az alkoholból nyerd, hanem önmagadból. Később, ha már profi szinten fogsz tudni ismerkedni, akkor a bulikban korlátozott mértékben ihatsz alkoholt, de teljesen lerészegedni ekkor sem javasolt a nők megismerése szempontjából.

 

Szállásra van szükséged?

Összeválogattunk neked 3 kategóriában belvárosi szállásokat egy online tájékoztatóba, innen tudod letölteni. (jobb klikk – mentés másként)

A sikeres tréninghez az aktív részvételedre lesz szükség...

...azaz: hogy beleadj apait-anyait. Ráhangolódásként kérlek nézd meg az alábbi "Kedves Kemény Munka" videót most és a tréning előtti napon is mégegyszer!

Több van benned, mint gondolnád és ez a 3 nap alatt remekül ki fog derülni, ha követed az útmutatásainkat és szembenézel a félelmeiddel. Nézd meg most és a tréning előtti napon az ezt bemutató "Végtelen Hit" videót:

Köszönjük a jelentkezésed!

Találkozunk a telefonon/emailben megbeszélt időpontban a fent megadott helyszínen!

A tréning nagy fun lesz! 🙂

Van kérdésed?

Írj nekünk: info@pua.hu vagy hívj: +36.70.4278902