Vonzalomkeltés a szórakozóhelyen

Ha eddig sablonosnak ítélted a bulis csajozást, bizonyára nem ismerted még, hogyan válthatod ki a tartós vonzalmat

Ha szórakozni megyünk, álljunk úgy az egészhez, olyan magabiztossággal, hogy merjük megragadni a kezdeményező szerepét. Hiszen a saját gondolkodási keret úgy is kialakítható, hogy mi vagyunk a vendéglátók. Ha pedig mi vagyunk a vendéglátók, minden nővel foglalkozni kell kicsit. Mindenkivel, akinek van kedve beszélgetni. Önkéntes vendéglátóként mi vagyunk azok, akik felelősek a hangulatért. Azért, hogy a szórakozóhelyen mindenki jól érezze magát. És minden csajozós helyszínnek megvan a maga előnye a vonzalomkeltésben.

Hogyan lehet egy nőben vonzalmat kelteni ebben a közegben?

Például a szociális státuszt demonstrálva. Társas lények vagyunk és másokról alkotott értékítéletünk nagyon befolyásol minket. Ha van egy másik nő is, akit érdeklek, akkor piaci értékem felemelkedik, mint egy árverésen. Először… másodszor… harmadszor… elkelt! Hogy miképp bizonyítom saját szociális státuszomat az éjszakai életben? Egész egyszerűen: a lehető legtöbb emberrel kell, hogy beszéljek. Úgy megyek a szórakozóhelyre, mintha az enyém volna. Megpróbálok a klubban mindig valamiféle konkurenciahelyzetet teremteni, ami saját szociális értékemet növeli.

Hangosan és érthetően kell beszélni. Éppen a szórakozóhelyeken, ahol amúgy is iszonyú a hangzavar, fontos, hogy hangosan beszéljünk. Egy mondat ereje és hatása drámaian csökken, ha azt meg kell ismételnünk. Nincs annál rosszabb, mint egy lánytársasáhgoz odamenni és egy okos, a helyzethez minden tekintetben illő szöveggel, aztán csak a “Hogy mondtad?” választ kapjuk rá.

A helyes időzítés nagyon fontos. Ez olyan mintha meg akarnánk lovagolni egy hullámot. Nem mindegy, hogy miképp ütemezzük akciónkat. Nem éri meg kapkodni, az eredményhez, mindig időre van szükségünk.

Sietséget kell színlelni. A nők alapvetően azon aggódnak, hogy valaki tartósan odatelepszik melléjük és egész estére ott is ragad. Ezt a félelmüket jobb ha megelőzzük: “Ide ülök csak egy pillanatra? Jó! Mindjárt úgyis vissza kell mennem a barátaimhoz.” Azzal, ha csak fél fenékkel ülsz fel a székre vagy indulásra kész testtartással vagy jelen, csak az előbb mondottakat támasztod alá. Kvázi megnyugtatod a lányt: te nem vagy pióca.

Nem vagy az az igazi partyarc, nincs tapasztalatod és inkább ki sem próbálod, de azért látod benne a lehetőséget? Az Intenzív Ismerkedési Tréning során két éjszakai is tiéd lehet a belváros legnépszerűbb szórakozóhelye, hogy megismerd! (Oktató segít, hogy jó hangulatban légy!)

A tréning részleteiért katt ide, le ne maradj a korlátozott helyekről!