Vonzalomkeltés szavakkal

Néhány szó és a lány máris epekedni fog utánad!

Egy jó bókkal irányítani is tudom a beszélgetést. A bókok azért is fontosak, mert segítenek egy beszélgetés folyamán, hogy a következő szintre lépj. Pontosan ezért lenne jó, ha a legnagyobb természetességgel tudnának felbukkanni minden egyes beszélgetésben.

Íme egy bók, amit sok beszélgetésben használtam már: “Érdekes vagy. Hogy hívnak?” Csak miután már tudom a nevét, akkor válhat egy beszélgetés igazán személyessé.

Bók és lezárás

Egy másik bóktípus, amivel egy lépést tehetünk előre, noha a beszélgetés lezárása is egyben: „Öröm volt veled beszélgetni. Mikor folytathatjuk?” Fontos, hogy ez a kérdés ne egy órák hosszat tartó beszélgetést zárjon le.

Képekben gazdag beszélgetés

Egy beszélgetés irányulhat a múltra, a jelenre és a jövőre. A beszéd flörtöléskor mindig a jelenben játszódik, a nő fantáziájában. Ez már-már a nő vágyainak kielégítése boldogságról, párkapcsolatokról: “Épp most képzeltem el, ahogy mi ketten együtt egy csónakban nekivágunk az óceánnak. A sós víz az arcunkba loccsan. A tengeri szél összeborzolja a hajamat. Az izzasztó nyári nap forrón tűz le ránk.” (És egy szakállas viccben így folytatódik: “és te mellettem ülsz és evezel”.) 

Figyelek arra, hogy beszédem mindig nagyon gazdag legyen képekben. Olyan aktív beszédet alkalmazok, amely tele van igékkel és részletekbe menő leírásokkal. A részleteken múlik, hogy képzeletünkben miképp tudjuk lefesteni magunknak a dolgokat.

Vonzalomépítés

Viselkedéskutatók megállapították, hogy a nők akkor is kezdeményeznek flörtöt, ha a férfit tulajdonképpen a nem különösebben vonzó férfiak kategóriájába osztották. Ez azt is jelenti, hogy azoknak a férfiaknak is adnak tehát esélyt, akiket nem találnak feltétlenül vonzónak. A flört maga is egy teszt. Nekünk már csak meg kell felelnünk rajta.

Mi ismerkedő művészek már egy sor technikát kidolgoztunk arra vonatkozóan, hogyan válhatunk egy nő szemében sármossá és elég érdekessé, hogy vonzó személyiségünkkel és kisugárzásunkkal felkeltsük a nő érdeklődését, s ezzel megtegyük a következő lépést, hogy érzelmileg is közelebb kerülhessünk hozzájuk. A séma nagyon egyszerű: először a nő találjon vonzónak, aztán szeressen belénk.