Már Csak Ma Éjfélig Tudod
Megnézni a Webinart

...és ekkor VÉGE az ajánlatnak is:

nap
óra
perc
mp

70.000 Ft helyett most csak 29.970 Ft-ért

Szerezd meg nagy kedvezménnyel profi oktatóanyagaimat egy csomagban, hogy mielőbb vonzó barátnőd legyen!

BESTSELLER OKTATÓANYAGOM

+ BÓNUSZ 1

+ BÓNUSZ 2

+ BÓNUSZ 3

MEGHÍVÓ A ZÁRT FACEBOOK CSOPORTOMBA

Szerezd meg mindet az összes bónusszal 70.000 Ft helyett most csak 29.970 Ft-ért

BESTSELLER OKTATÓANYAGOM

Hogyan Legyen Barátnőd?

A legféltve őrzöttebb titkok, hogyan lehet neked is vonzó és okos barátnőt minél előbb! A TOP PUA-k módszerei, melyek veszélyesek, ha rossz kezekbe kerülnek. Nem számít ha még sosem szólítottál meg nőt életedben, ha nem találod magadat szépnek. Tedd rá a kezedet a saját tapasztalataimra: 10.000 nőt szólítottam meg, és több, mint 1000 órát töltöttem a terepen. Ha követed az útmutatást, sikered, erősebb önbizalmadat és rövid időn belül boldog párkapcsolatod lesz egy hozzád illő nővel!

BÓNUSZ 1

Vonzó Férfi Program

Válj vonzó férfivá, akinek a személyiségét imádják a nők!

Az online programot elvégzők magabiztosabbá váltak: nőket könnyedén megnyerni, a karrierben és magánéletében egyre nagyobb sikerek, a kommunikációval képes működtetni egy egészséges párkapcsolatot egy csodálatos nővel.

BÓNUSZ 2

Sziklaszilárd Önbizalom

Sziklaszilárd önbizalom építés – 100 % Gyakorlati tanácsok

+ BÓNUSZ 3

ZÁRT FACEBOOK CSOPORT

Meghívást kapsz a zárt Facebook csoportomba, ahol megismerkedhetsz hozzád hasonló helyzetben lévő férfiakkal, új barátokra találhatsz, csatlakozhatsz kezdeményezésekhez, terepezéshez, kérdezhetsz és VIP-ként (a legelkötelezettebb követőink – a részletekre kérdezz rá) kedvezményesen jöhetsz szabad tréning helyekre és a leggyorsabban fejlődhetsz!

Miben fejlődtek korábbi ügyfeleink?

Hallgasd meg azokat, akiknek oktatóanyagaink hatására lett barátnője és erős önbizalma!

Videó lejátszása
Videó lejátszása
Videó lejátszása

További sikerélmények ügyfeleinktől

100% pénzvisszafizetési garancia, 0 kockázat

Ha bármilyen oknál fogva nem lennél elégedett a videókkal és a benne lévő anyaggal, akkor jelezd felém 30 napon belül és a teljes összeget visszaadom. Meg fogod látni, hogy ha gyakorlatba ülteted az itt lévő hatalmas tudást, lépésről-lépésre végigcsinálod a programot és a gyakorlatba is beülteted, akkor rövid időn belül te is eredményeket fogsz elérni, mint a több ezer korábbi ügyfelünknek az elmúlt több, mint 10 évben! Szóval hajrá! 🙂

Ne szalaszd el ezt a remek lehetőséget.
Lépj most egy nagyot előre a fejlődésedben kockázat nélkül!

Gyakori kérdések az oktatóanyagokkal kapcsolatban

Természetesen IGEN! SŐT! A hozzánk látogatók jelentős részének kevés sikerélménye volt eddig a nőkkel. Az oktatóanyagaink sok 100 különböző személyiségfejlesztő és ismerkedési módszerrel és stratégiával látnak el téged, felkészülve arra, hogy segítsünk Neked a fejlődésben, önbizalom erősítésben és barátnőszerzésben. Közel 2 évtizede foglalkozunk ezzel, bízhatsz bennünk, jó kezekben vagy!

Igen, minden termékünk online, így nem postázunk semmit. Az e-számlát is emailben fogod megkapni, így a címedre semmit sem küldünk és senki nem tudja meg, hogy tőlünk rendeltél.

Az eddigi legidősebb tanítványunk már 60 éves is elmúlt, és sokan jöttek már hozzánk az 50-es korosztályból is. Semmi sem lehetetlen, szeretjük a kihívásokat, és mindig felhívjuk a figyelmet arra a tényre, hogy a vonzalom törvényei nem korfüggőek és sok nő keresi a párját minden korosztályban.

Vállalkozásunk hátterében hivatalos magyar cégek állnak, és minden egyes beérkezett utalásról vagy banki befizetésről a NAV (Nemzeti Adó és Vámhivatal) által előírt szabályok szerint, kötelezően e-számlát állítunk ki. Ezen kívül a bankkártyás fizetés a garancia arra, hogy cégünk át lett világítva. Azért szeretjük jobban az azonnali fizetést, átutalást, mert egyszerűbb, gyorsabb, nem kell hozzá időpontot egyeztetni, és természetesen nyoma van, tehát később teljeskörűen bizonyítható mindkét fél részére!

Ha tanultál már egy kis testbeszédet, akkor jól láthatod, hogy ezek az emberek mind őszintén mesélik el, hogy milyen változásokon mentek keresztül. Másrészről: egy jól menő vállalkozás vagyunk már évek óta, és hírnevünk miatt már a Blikk, Duna TV, TV2, Class Fm, Kossuth rádió, RTL Klub, VIVA Tv, Cosmo stb. is foglalkozott velünk a médiában. Szerinted megérné számunkra bármit kockáztatni?

2007 óta működik az oldalam és sok százezren ismernek már engem Magyarországon. Talán ennyi elég bizonyítéknak. 🙂

Kérdésed van?

Írj nekünk emailt és 1 munkanapon belül válaszolunk:
info@pua.hu