Társ a gyakorlásban

A társasd az, aki segít, ha félre akarod vonni a lányt a társaságból, és akivel együtt fejlődtök. De mint mindenhol, itt is vannak alapvető szabályok.

Főleg az éjszakai csajozásnál fontos az, ha van veled egy társad, vagy akár több is, aki segít lefoglalni a te általad kiválasztott lány barátnőit. Így ők nem fogják elhúzni tőled a lányt, mivel őket szórakoztatja addig valaki (aki lehetőleg legalább olyan jófej, mint te).

A segítődet mindig te választod, ezért érdemes a feladatra a megfelelő személyt kiválasztani, mert ha ügyetlen a srác, akkor a lányok téged is annak fognak nézni.

Természetesen a legtöbb ember ‘lúzer’ -ként kezdte a csajozát, így érthető, ha nem találsz egyből magadnak egy tökéletes ismerkedési gurut.

Vannak szabályok, amiket érdemes betartani, ezek közül néhány:

 • – aki odamegy a társasághoz, az irányítja azt
 • – a segítő feladata társa segítése. a segítőnek nem feltétlen célja az egyik barátnővel ismerkedni.
 • – a segítő sok jó dolgot mondhat a barátjáról, mert így az ő szájából hangzva nem tűnik imponálásnak

Szabályok:

 • Aki megszól0tja a társaságot, övé az interakció. Ő választja ki a számára legszimpatikusabb lányt először.
 • Az elsőszámú célja a segítőnek, hogy mindent megtegyen, hogy a társa minél jobban megismerkedhessen a kiszemelt lánnyal. Ha egy másik barátnő bejön neki, az rendben van, de nem az az elsőszámú célja, hogy vele megismerkedjen.
 • Segítőként soha ne lopd el a társad által kiszemelt lányt. Néha a társad figyelmen kívül hagyja, vagy piszkálja a legvonzóbb lányt. Egyszerű lenne belépni a társaságba és elhódítani a lányt, ezt NE csináld!
 • A segítőnek le kellene foglalnia az társaság többi tagját – öket így a társának több ideje marad 1 az egyben a lánnyal.
 • Mindig érts egyet a társaddal. Soha ne állítsd a lányokat ellene. Mindig igaza van.
 • A társad egy klassz srác. Ezért lógsz vele. Elvégre, magas elvárásaid vannak.
 • A társad érzései fontosak számodra, még fontosabbak mint a lányoké. Ha odamegy a társasághoz, amibe téged már befogadtak, fordulj felé! (A nőkugyanezt csinálják a barátaikkal) Ha nem tiszteled a társadat, csökken a TE értéked a lányok szemében! Mindig mutasd be őt a társaságnak.

Belépés a társaságba, mint segítő- Style módszere

A “Csak nem épp arról beszéltetek, amikor… ” módszer

 1. A srác megszólította a társaságot,  és volt elég ideje, hogy felkeltse az érdeklődésüket. A segítő megszólítja ezt a srácot.
 2. A srác a segítő felé fordul és köszön neki.
 3. A srác aztán azt mondja, “Hey srácok/lányok, ez a barátom Segítő.”
 4. A segítő mondja, “Oh, csak nem épp arról beszéltetek, hogy…”

Érdekel ennél még több hasznos tanács? Hogyan kelts vonzalmat és hódítsd meg álmaid nőjét?l, Akkor ezt az anyagomat mindenképpen nézd meg most!