Társ a gyakorlásban

A társasd az, aki segít, ha félre akarod vonni a lányt a társaságból, és akivel együtt fejlődtök. De mint mindenhol, itt is vannak alapvető szabályok.

Főleg az éjszakai csajozásnál fontos az, ha van veled egy társad, vagy akár több is, aki segít lefoglalni a te általad kiválasztott lány barátnőit. Így ők nem fogják elhúzni tőled a lányt, mivel őket szórakoztatja addig valaki (aki lehetőleg legalább olyan jófej, mint te).

A segítődet mindig te választod, ezért érdemes a feladatra a megfelelő személyt kiválasztani, mert ha ügyetlen a srác, akkor a lányok téged is annak fognak nézni.

Természetesen a legtöbb ember ‘lúzer’ -ként kezdte a csajozát, így érthető, ha nem találsz egyből magadnak egy tökéletes ismerkedési gurut.

Vannak szabályok, amiket érdemes betartani, ezek közül néhány:

 • – aki odamegy a társasághoz, az irányítja azt
 • – a segítő feladata társa segítése. a segítőnek nem feltétlen célja az egyik barátnővel ismerkedni.
 • – a segítő sok jó dolgot mondhat a barátjáról, mert így az ő szájából hangzva nem tűnik imponálásnak

Szabályok:

 • Aki megszól0tja a társaságot, övé az interakció. Ő választja ki a számára legszimpatikusabb lányt először.
 • Az elsőszámú célja a segítőnek, hogy mindent megtegyen, hogy a társa minél jobban megismerkedhessen a kiszemelt lánnyal. Ha egy másik barátnő bejön neki, az rendben van, de nem az az elsőszámú célja, hogy vele megismerkedjen.
 • Segítőként soha ne lopd el a társad által kiszemelt lányt. Néha a társad figyelmen kívül hagyja, vagy piszkálja a legvonzóbb lányt. Egyszerű lenne belépni a társaságba és elhódítani a lányt, ezt NE csináld!
 • A segítőnek le kellene foglalnia az társaság többi tagját – öket így a társának több ideje marad 1 az egyben a lánnyal.
 • Mindig érts egyet a társaddal. Soha ne állítsd a lányokat ellene. Mindig igaza van.
 • A társad egy klassz srác. Ezért lógsz vele. Elvégre, magas elvárásaid vannak.
 • A társad érzései fontosak számodra, még fontosabbak mint a lányoké. Ha odamegy a társasághoz, amibe téged már befogadtak, fordulj felé! (A nőkugyanezt csinálják a barátaikkal) Ha nem tiszteled a társadat, csökken a TE értéked a lányok szemében! Mindig mutasd be őt a társaságnak.

Belépés a társaságba, mint segítő- Style módszere

A „Csak nem épp arról beszéltetek, amikor… ” módszer

 1. A srác megszólította a társaságot,  és volt elég ideje, hogy felkeltse az érdeklődésüket. A segítő megszólítja ezt a srácot.
 2. A srác a segítő felé fordul és köszön neki.
 3. A srác aztán azt mondja, „Hey srácok/lányok, ez a barátom Segítő.”
 4. A segítő mondja, „Oh, csak nem épp arról beszéltetek, hogy…”