Bukan butuh diragukan kalau sepak bola ialah salah satu berolahraga yang disukai banyak orang di bumi, apalagi telah diucap bagaikan agen sbobet yang terpopuler di Indonesia. Nyaris di tiap negeri mempunyai aliansi sepak bola mereka tiap- tiap. Tetapi, negara- negara di Eropa sudah jadi kerajaan untuk sepak bola, di mana tiap pemeran sepak bola mau main di situ. Apalagi tim- tim besar Eropa semacam Barcelona, Manchester United, Juventus serta regu besar yang lain mempunyai fan based yang padat serta ekstrem di semua bumi.

Konsumen internet di Indonesia membuktikan perolehan yang penting semenjak Agen Togel serta saat ini sudah meningkat 2 hingga 3 kali bekuk sebab terus menjadi banyaknya data yang diperlukan oleh warga. Internet serta fitur teknologi pendukung membuat beberapa besar banyak orang di bumi, spesialnya di Indonesia, bertugas lebih efisien, kilat tanpa memahami jarak.

Zúzunk az éjszakában – ismerkedés szórakozóhelyen

Kösd össze a kellemeset valami még kellemesebbel: ne csak bulizz, ismerkedj is

Az alapvető ismerkedési és megszólítási stratégiákat majdnem minden helyszínen be lehet vetni. Van, aki inkább egy zárt térben, pl. szórakozóhelyen vagy könyvtárban szeret jobban ismerkedni, van, aki pedig nyílt terepen, utcán, parkban. Vannak helyszínek, amelyek éppen azért adnak hozzá az ismerkedés varázsához, mert a nők nem számítanak arra, hogy éppen ott szólítják meg őket. Minden helynek megvan a maga előnye (és hátránya), de egy csajozó művész számára nincs olyan hely, ahol ne lenne a mindig bevetésre kész.

Tipikus helyszín: a szórakozóhely

Az éjjeli szórakozóhelyek tökéletes terepet biztosítanak a nőkkel való ismerkedésre. Itt a szép nők száma sokkal magasabb, mint bármilyen más helyen. A nők teljes harci díszben jelennek meg: sminkeltek, rendbe tették magukat, órák hosszat álltak a tükör előtt, egész addig, amíg végül saját magukat is vonzónaktalálták. Nem kell nagyítóval keresni a különböző kiegészítőket, ruhadarabokat, amik csak azért vannak rajtuk, hogy felkeltség az érdeklődésed. Mindezt nem tennék meg akkor, ha a szórakozóhelyen nem lennének megtalálhatóak: a pasik. Tehát értelemszerűen induljunk ki abból, hogy csak miattunk csípték így ki magukat. Mi másért, ha nem azért, hogy hatást gyakoroljanak ránk.

Kölcsönös a kereslet-kínálat

Előkészületeik sikeresek, hiszen ők tetszenek is nekünk. Adjuk hát meg nekik a lehetőséget, hogy megismerhessenek bennünket. A nők megerősítésért mennek szórakozóhelyre. Ez pedig a mi feladatunk, hogy megadjuk nekik.

De nem mindegy, hogy egy adott szórakozóhely minőségében hol áll a skálán. A kisváros diszkójában valószínűleg mindenki ismeri a másikat, az egyetemi klubokról is gyanítod, hogy ki a célközönség, az elegáns és exkluzív klubokról pedig feltételezed, hogy nem akárki jelenik meg ott, hiszen az ajtónállók már egy szűrőfunkcióval bírnak.

Megszólítás bárban vagy klubokban

Sajnos nagyon sok érzékelten alakot lehet találni a szórakozóhelyeken, akik a nőket felháborítóan ostoba módon szólítják le. Untatnak és idegesítik őket. “Szia Cica, gyakran jársz ide? Kérsz egy italt?” Csoda hát, ha erre a legtöbb valamirevaló nő ingerülten reagál? Ez a magyarázata, hogy a nők többsége tesztel és húzza az időt pont azért, hogy tudat alatt különbséget tudjanak tenni az igazi, vonzó férfiak és a szokásos csókák között, akik kiidegelik őket. A nők ezeken a szórakozóhelyeken olyanok, mint egy páncél mögé rejtett tünemény. Nekünk csupán túl kell törnünk magunkat ezen a borításon.

És még egy jó hír: ez egyáltalán nem nehéz feladat. Mármint a nők megszólítása. Mivel jellemzően a pasik többsége csak támasztja a bárpultot vagy áll a tánctér körül és minősíthetetlen beszólásokkal kommentálja mindazt, ami a tánctéren történik. Amit kerüljünk el, hogy mi is besorolást nyerjünk ebbe a csoportba.

Ha szórakozni megyünk, itt az alkalom, hogy megragadjuk a kezdeményező szerepét. Mindenkivel foglalkozzunk valamennyit. Mindenkivel, akinek van kedve cseverészni velünk. Tulajdonképpen olyan bennfentes magabiztosság ez, mintha mi lennénk a házigazdák: mi felelünk azért, hogy a szórakozóhelyen mindenki jól érezze magát.

Egyedül nem mersz bulizni menni vagy fogalmad sincs, miért kerülnek ki a nők? A VIP coachingon oktatód 100%-ban veled foglalkozik, hogy megértsd, mit és hogyan változtass! Akár már egyetlen alkalom is kifordítja a helyéből kényelmes világodat, ne hezitálj, részletek a VIP coachingról itt!

Bevezető Tréning
2019.11.23.
Intenzív Tréning
2019.11.02.
Bevezető Tréning
2019.10.19.
Freiwill Ádám – Előadás és férfikör
2019.10.24.
Bevezető Tréning
2019.11.23.
Intenzív Tréning
2019.11.02.
Bevezető Tréning
2019.10.19.
Freiwill Ádám – Előadás és férfikör
2019.10.24.